De Adidas Solecourt Boost

Volgens Adidas is de Adidas Solecourt Boost de ultieme gravel tennisschoen voor spelers die agressief bewegen en hun tennisspel naar een hoger niveau willen tillen. Het is niet voor niets dat deze tennisschoen tijdens de Grand Slam’s dit jaar gedragen werden door onder meer Jo-Wilfried Tsonga, Thomas Berdych en Dominic Thiem.

De vraag is of dit het einde betekent van de Adidas Barricade lijn. Deze legendarische tennisschoen van Adidas kende reeds elf generaties en werd gedragen door vele toptennissers. Het lijkt erop dat Adidas met de Solecourt Boost een nieuwe weg is ingeslagen.

Adidas Solecourt Boost review

Maar wat maakt de Adidas Solecourt Boost een waardig opvolger van de Adidas Barricade? Om te beginnen heeft de Solecourt Boost een lichtgewicht bovenwerk dat flexibel en nauw sluit rond je voet. Het chassis van TPU zorgt voor een ongekende stabiliteit die je voet bij elke beweging verankert. Met de dempende middenzool raakt je voet minder snel vermoeid en heb je gedurende de hele wedstrijd meer energie. De robuuste loopzool is ideaal voor het intensievere voetenwerk. Met de responsieve demping krijg je veel energie terug van je eigen bewegingen. De Adiwear-loopzool garandeert dat de schoen ook bij intensief gebruik beschermd wordt tegen slijtage van de zool.

De nieuwe Adidas Solecourt Boost is te koop bij Tennisdirect

Adidas Solecourt Boost Review
Credits foto’s: Adidas