Goedkoop tennisracket

Ben je op zoek naar een goedkoop tennisracket? Bijvoorbeeld omdat je pas net begint en even wilt kijken of je het wel leuk vindt om te tennissen. We helpen je graag bij je zoektocht naar een goedkoop tennisracket. Met name online is het eenvoudig om snel veel tennisrackets te vergelijken op prijs en kwaliteit. Ook goede tennismerken als Wilson, Babolat en Head zijn vaak erg voordelig te kopen. Ook deze merken worden na ieder seizoen weer tegen lage prijzen verkocht om plaats te maken voor de nieuwe collectie. We zetten daarom de aanbiedingen pagina’s van de tennisshops met goedkope tennisrackets voor je op een rijtje:

  • Tennisdirect – Nederlands bekendste tennisshop heeft een interessante tennisracket outlet met kortingen tot wel 64 %. Voor een goedkoop tennisracket van merken als Wilson, Prince, Head, Dunlop en Babolat kan je bij Tennisdirect terecht. Zowel voor kinderen als volwassenen heeft Tennisdirect een groot aanbod tennisracket aanbiedingen.
  • Decathlon – De sportketen Decathlon staat bekend om haar gevarieerde aanbod sportartikelen en goedkope eigen merken. Zo heb je bij Decathlon al voor 7,99 euro een goedkoop tennisracket van het eigen merk Artengo. Ondanks de goedkope prijs, wordt het racket erg goed beoordeeld voor beginnende tennissers. Naast het eigen merk verkoopt Decathlon ook rackets van Head, Wilson en Babolat.
  • Plutosport – Ben je op zoek naar goede tennisracket aanbiedingen, dan moet je zeker ook even kijken bij de webshop Plutosport. De website heeft geen aparte tennisracket aanbieding pagina, maar heeft standaard veel sterk afgeprijsde tennisrackets in het assortiment. Onderaan de pagina vind je tips voor het kopen van een tennisracket.
  • Bol.com – Je zou het niet meteen zeggen, maar ook bij Bol.com kan je terecht voor een groot aanbod van meer dan 500 tennisrackets. Ook veel tennisracket aanbiedingen tot wel 70 % korting van bekende tennismerken als Yonex, Wilson en Technifibre.