Wimbledon Spel

Vanaf maandag betreden de tennissers weer het heilige gras van Wimbledon. Voor veel liefhebbers hét hoogtepunt van het tennisseizoen. Voor Novak Djokovic staat de teller inmiddels op zeven Wimbledon-titels en 23 Grand Slam-titels in totaal. Er mag geen twijfel over bestaan, de Serviër is ook dit jaar weer de topfavoriet. Met Carlos Alcaraz als belangrijkste uitdager zal hij echter wel in topvorm moeten zijn.

Bij de dames verwachten we een open strijd. Gras is niet de favoriete ondergrond van nummer 1 van de wereld, Iga Swiatek. Toch is zij volgens de bookmakers de grote favoriet voor de eindoverwinning bij de dames. Daarnaast verwachten we veel van de winnares van vorig jaar, Elena Rybakina, die in 2022 vanuit het niets Wimbledon wist te winnen. Andere kanshebsters zijn Ons Jabeur en Naomi Osaka.

Klik hier om direct naar het Fantasy Wimbledon Spel 2023 te gaan

Waarom mee doen aan het Wimbledon Spel? 

  • Je zal nog actiever en fanatieker Wimbledon gaan volgen. Het leuke aan het Wimbledon spel bij Zweeler is dat je niet maar één tennisser selecteert, maar een selectie van 30 tennissers. Je kan je winstkansen dus spreiden met je kennis over tennis.
  • Meedoen aan het Wimbledon spel kost maar 7 euro en duurt het hele toernooi. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team zal je er plezier aan beleven, maar ook tijdens Wimbledon leef je mee met de tennissers uit je team.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (De 1e prijs is 300 euro)! Er zijn 41 prijzen te winnen in het algemeen klassement!
  • We geven je graag tips voor jouw Wimbledon poule.

Klik hier om direct naar het Fantasy Wimbledon Spel 2023 te gaan